Hodnocení - Iris and Manny

29. dubna 2015 v 12:02 | Clawdia a Honey |  Hodnocení
Ahoj, po dlouhé době jsme se rozhodli udělat hodnocení. Uděláme takové menší
protože nemáme moc času a jedeme pryč (K zubařce na rovnátka). Budeme hodnotit
Iris a Mannyho :) Tak snad se vám hodnocení bude líbit a vyjádříte se také.
-
Iris - Iris se nám líbí, a není špatná jako panenka a ani jako animovaná.
Má moc hezky zapletené valsy. Také se nám na ní líbí doplňky a botičky.
Náušnice nevypadají ošklivě, ale má je stejné jako Draculaura, to nám
docela vadí protože Mattel už mohl vymyslet jiné a ne ty samé jako u Dracul.
-
Body : 6 z 10

Manny - Manny také není špatný jako panenka. Taktéž jako u Iris
se nám líbí doplňky. Batoh i šanony které má v něm jsou velice
zajímavé a pěkné. Jeho hlava je podle nás dost propracovaná např :.
vlasy, oči, nos,... K jeho propracované hlavě není co dodat :)
-
Body : 8 z 10
Clekové hodnocení edice 10 z 10 bodů
Líbí se vám naše hodnocení Iris a Mannyho ?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Chcete další hodnocení ? Jak se vám líbí tato edice ?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Source photos : Flickr/dms_a_jem
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 MH Zuzka MH Zuzka | Web | 29. dubna 2015 v 12:32 | Reagovat

Super článek. Iris je moc pěkná, já jsem si předtím nevšimla toho, že má náušnice od Draculaury, jen jinak barevné. Jo, Manny je taky docela dobrý. Akorát na té fotce jen s Mannym mi jeho hlava trochu připomíná botu. :D Ten tvar.

Jinak jaktože jste doma? Nebo je článek přednastavený?

2 Bri<3 Bri<3 | Web | 29. dubna 2015 v 15:17 | Reagovat

[1]: jj, články dávajú tak skoro, veď mali by byť v škole... :-)

Inak, toto hodnotenie je suoer, urcite urobte dalsie. Ani ja som si toho nevsimla, ze ma take iste nausnice ako dracul. Sorry, ze pisem bez diakritiky, ale pisem cez tablet, a nechce sa mi tu davat tie blbe makcene :P ;-)

3 Terez Terez | Web | 29. dubna 2015 v 15:52 | Reagovat

Skvelé hodnotenie, rozmýšľam, že ich budem robiť aj ja. :) Na Iris sa mi nepáčia tie pehy a na Mannym tvar hlavy, inak skvelá dvojica. :3

[2]: Možno mali informatiku. ;)

4 Clawdia a Honey Clawdia a Honey | Web | 29. dubna 2015 v 16:37 | Reagovat

[1]:

[2]:

[3]:  myslíme , že je jedno kde jsme byli a tobě do toho nic není.Článek je přednastavený.
- byli jsme na rovnátkách.

5 Twyla Twyla | Web | 29. dubna 2015 v 17:30 | Reagovat

Jako panenky jsou opravdu moc pěkně zprazované hlavně ty detaily :-) Iris je opravdu nádherná a velmi originální svým očkem ;-) A co se týče naušnic souhlasím s vámi mohli být už nějaké jiné.

6 Kitty 11 Kitty 11 | Web | 29. dubna 2015 v 18:27 | Reagovat

Neviem. Asi som jedina ale mne sa moc nepacia... Moc sa mi nepaci ze ma Iris 1. oko. A ani Manny.... Monsterky mam moc rada a takmer vzdy sa mi pacia. Ale teraz moc nie. Mate rovnatka? Ja mam strojcek ( na zuboch samo.) neviem ale je to to iste? Viete neviem ako sa tomu hovori po Cesky :D

7 Twyla Twyla | Web | 29. dubna 2015 v 19:03 | Reagovat

[6]: U nás se tomu říká rovnátka na pevno pokud myslíš rovnátka s těmi drátky :-)

8 FlutterShimmer FlutterShimmer | Web | 29. dubna 2015 v 21:36 | Reagovat

Mne sa len trochu máči Iris ale Manny je teda dosť umelý :-| Iris je dobtá,ten top je naj z celej bábiky spolu a čiernymi legínami.Jediné čo mi vadí sú skôr tiw topánky-tie oči už sú na mňa prehnané.

9 Terez Terez | Web | 30. dubna 2015 v 7:36 | Reagovat

[8]: Tiež si myslím o tých očiach. :/

10 Bri<3 Bri<3 | Web | 30. dubna 2015 v 9:25 | Reagovat

[4]: Oki, sorry. :-(

11 Kristinka Kristinka | Web | 3. května 2015 v 20:38 | Reagovat

Iris 7/10
Manny 3/10

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama