Hodnocení - Ghoulebrities in Londoom

27. července 2015 v 12:37 | Clawdia a Honey |  Hodnocení
Ahoj, a máme tu hodnocení Monster High panenek z staro-nové edice Ghoulebrities
in Londoom. V téhle edici můžeme najít Viperine, Catty a Elisabat, které
budeme hodnotit :) Snad se vám hodnocení bude líbit a máte stejný názor.
-
Elisabat - Elisabat je moc krásná panenka, jak v edici Frights Camera
Action tak i v téhle. Dřív se nám v táhle edici nelíbila. Ale teď ano.
Je to tím že má slaďoučký obličejík :3 Co se nám na ní nelíbí je asi
nic. Má moc krásný mape-pu i oblečení + doplňky.

Body : 8 z 10

Viperine - Na Viperine se nám nelíbí náušnice ve tvaru hipísácký znak.
Odstávají jí od uší a to není hezké. Kabelka i boty se nám líbí. Ladí jí to
ke vlasům. Ty culíčky se nám moc nelíbí. Vypadají hrozně. Proto Viperine
dostane malý počet bodů a to 6. Co se nám líbí je kabelka, boty a make-pu.
Body : 6 z 10
Catty - Catty se nám líbí, ale Mattel ji zkazil těmi vlasy. Má moc
krásné doplňky a make-pu. Nelíbí se nám boty, protože je má úplně
stejné jako Scarah v edici I ♥ fashion. Všimly jsme si že jí dali do vlasů
černý melír.Říkaly jsme si, proč nemá nebo proč Catty nadali náušnice.
Určitě by ji moc slušeli :)
Celkové hodnocení edice 9 bodů z 10.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Jaký chcete další hodnocení ? Jak se vám líbí tato edice ?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Source photos : Flickr/dms_a_jem
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Hanninka Hanninka | 27. července 2015 v 12:54 | Reagovat

Super kolekcia na hodnotenie , mne sa tiež asi tak najviac páči Elisabath ;-) a v tejto kolekcií sa mi nepáčia ich hairstyles teda vlastne ich účesy , prídu mi také no divné..iba Elisabath sa mi páči :-D a áno Viperine a náušnice Peace ? O_O to nemá logiku...a tie jej culíky ? Máme podobný názor na túto kolekciu  , nabudúce môžete hodnotiť kolekciu Scaris :)

2 Madeline Madeline | Web | 27. července 2015 v 21:16 | Reagovat

Mně se kolekce docela líbí, jen Elissabat mi vůbec nepřipomíná Elissabat. Když jsem se koukpa na obrázek, nevěřila jsem, že je to Elissabat.

3 MH Zuzka MH Zuzka | Web | 28. července 2015 v 9:14 | Reagovat

Mně se ta Elissabat moc nelíbí, ale přiznávám, že na téhle fotce mě docela oslovila. :D  Ale když jste jí daly 8 bodů z 10 tak musí být něco, co se vám na ní nelíbí nebo byste jí vytkly. Taky se mi moc líbí Viperininy boty a kabelka. Ty náušnice nejsou špatné, ale na těchto fotkách vypadají blbě. Stejně tak i Viperininy vlasy, s těmi ,,culíčky" vypadají hrozně. Ale normálně jsou rozpuštěné. :-? A Catty je asi nejhezčí. Líbí se mi ty šaty, ale boty - fuj, moc jednoduché. Já jsem ani nevěděla, že takové má i Scarah I love fashion. Jinak ta poslední fotka je nádherná!

4 Kája K. Kája K. | Web | 28. července 2015 v 13:04 | Reagovat

Mně se naopak tahle edice vůbec nelíbí :D! Jedině tak Catyiny šaty a Viperinina kabelka...Já bych jim dala:
Elisabat: 4/10
Viperine: 5/10
Catty:    6/10

Na mém blogu je teď bleskovka, zapojíte se, prosím?

5 Clawdia a Honey Clawdia a Honey | 28. července 2015 v 17:24 | Reagovat

[4]:  rádi ale nemáš tam adresa url a my nemáme žádný účet přes který by jsme to okomentovaly :/

6 Wikk Wikk | 28. července 2015 v 19:36 | Reagovat

Mne sa najviac páči Elisabat. :-)

7 Barbie- mh Barbie- mh | E-mail | 28. července 2015 v 20:50 | Reagovat

Mě se nejvíc líbí Catty :-)

8 nikto nikto | 29. července 2015 v 11:38 | Reagovat

tuto kolekciu až tak laske nemam najhorsia je viperine [:tired:]

9 Karolí Kůrková Karolí Kůrková | 29. července 2015 v 11:51 | Reagovat

Mě se celá kolekce líbí, ikdyž tam Elissabat vypadá jako Sněhurka až na ty boty a šaty.

Mimochodem,u mě probíhá náběr Affs. Přidáte se? :-)

10 Twyla Twyla | Web | 30. července 2015 v 11:44 | Reagovat

Tuto edici už jsem měla tu čest vidět naživo a nezaujala mě. Elissabat je skoro k nepoznání,protože to není její styl a má obličej malého dítěte. A Viperine má také zvláštní oděv a doplňky jen Catty je celkem pěkná :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama