Hodnocení - Way Too Wonderland

29. srpna 2015 v 9:32 | Clawdia a Honey |  Hodnocení
Čauky mňaky ! Dneska tu máme hodnocení Ever After High edice Way Too Wonderland ve které se nachází Briar, Maddie, Raven, Kitty, Apple a Lizzie :) Snad sdílíte stejný názor na tyho bájděsné studentky na Ever After !

Apple - Apple je moc hezká, má moc krásné šatičky i účes :) Modrý límec nemusel být plastový ale "gumový".
Šaty jsou krásně vzorové které se k této edici hodí protože je z říši divů :) I modrý melír ve vlasech se k
Apple hodí. Až na botičky, které se nám moc nelíbí. Make-pu je také hrůžasný ! Čelenka s mašličkou vzadu
je děsu krásná a rukavičky také :)
8/10



Lizzie - Ta se nám z celé edice líbí jako druhá ♥ Je to prostě srdcová královna :) Dms_a_Jem Lizzie jen
změnila účes, jinak ho má jiný. Tenhle se nám moc nelíbí. Límec, klobouk, šatičky, botičky jsou moc
hezké a propracované. Co se nám na Lizzie nelíbí sou asi rukavice. Také má moc hezký make-up :)
Pod tím červeným závojem u sukně má tyrkysové mini šaty a černé silonky které se nám
také moc líbí :)
9/10

Maddie - Maddie je také upížasná. Líbí se nám její tyrkysová kabelka,boty a klobouček :)
Ale má i nádherné šaty v modré barvě doplňěné krásnou fialovou mašlí která se tam hodí
jak ulitá! Maddie je asi nejhezčí z této edice.Má nádherný jednoduchý účes a také
obyčejně krásný makeup.Nemáme jí co vytknout.
10/10

Kitty - Makeup je perfektní a krásně jí ladí k zelenožlutému proužku v ofině,
náušnicím a také šatičkám.Pár fialových doplňků se jí také hodí k vlasům a
tak ke všemu :) Jen nám na ní docela vadí ta růžová barva , která se tam
moc nehodí , lepší by byla asi tmavěmodrá nebo prostě nějaká jiná :)
6/10


Raven - Je krásná taková jednoduchá :) Má krásný límec a makeup který ladí
ke všemu co má na sobě! Má jednoduché uplé šatičky , které jsou moc hezké a to
platí i k černým botkám na kranfleku :) Co se nám nelíbí je ta divná korunka , která
všechno kazí - vypadá jak kdyby ji navrhlo nějaké dítě.
7,5/10
Instagram media by dms_a_jem - She's a killer queen...guaranteed to blow your mind, anytime!💥 #everafterhigh #everafterhighdolls #eah #eahdolls #lizziehearts #waytoowonderland #dolls #dollstagram #dollphotography

Briar - Je také pěkná - má krásný límec a šaty jsou taky nádherné.Co se týče čelenky a
a doplňků , ty jsou taky krásné.Ale boty se tam vůbec nehodí - udělaly je modré ale ona
na sobě nic modrého nemá.Jinak jsou nádherné ale nehodí se k ní - to spíš k Maddie.
7/10
Instagram media by dms_a_jem - Such a beauty!🌹🌹🌹 #everafterhigh #everafterhighdolls #eah #eahdolls #briarbeauty #waytoowonderland #dolls #dollstagram #dollphotography
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Bri♥ Bri♥ | Web | 29. srpna 2015 v 10:41 | Reagovat

Mne sa najviac z tejto edície páči Raven. Potom Kitty, Madeline, Apple, Briar a ako posledná Lizzie.

2 MH Zuzka MH Zuzka | Web | 29. srpna 2015 v 11:16 | Reagovat

Je pravda, že ta korunka u Raven není nejlepší, ale podle mě zas není špatná. Ten límec je nádherný! Celkově šaty nejsou až tak složité, ale to je dobře, Raven vypadá propracovaně, promyšleně a úchvatně hlavně díky tomu překrásnému límci! Jo, Briar není špatná, ale z této edice mě oslovila nejméně. Ty boty jsou nádherné. Taky jsem si předtím myslela, že se jí ty boty vůbec nehodí, ale když se podíváte pozorněji, tak se jí hodí aspoň k náhrdelníku a motýlkům na šatech. Ta růže, co má na hlavě, mi spíš trochu připomíná jablko. Podle mě je právě asi Kitty nejhezčí, i jsem ji kreslila a zamilovala jsem si ji! Moc si ji přeju, teda buď ji anebo z edice Bouřlivé jaro. Nemůžu se rozhodnout. :D :-? Na druhém místě je u mě Lizzie, ta je nádherná, překrásná!! Jo, Lizzie má úžasnou sukni, ale to, co má na hlavě je koruna, ne klobouk. 8-O  :D Mně se právě na ní ten účes od dms_a_jem moc líbí! Celkově celý Lizziin outfit přímo dokonale podtrhuje její styl a to, že je dcera Srdcové královny. Apple je taky moc hezká, ale jak jsem si na této fotce všimla toho límce, no, ten je fakt divný.
Jinak pardon, ale jděte s prominutím do háje s tou větou ,,Snad sdílíte stejný názor na tyho bájděsné studentky na Ever After!" Každý ma SVŮJ názor a nemusí psát, jak se mu taky líbí Apple a nelíbí Ravenina korunka, a tak dál. ;-)  :-?

3 Wikk Wikk | Web | 29. srpna 2015 v 12:53 | Reagovat

Mne sa táto edícia moc nepáči,pripadá mi divná,viete ako majú tie bábiky šaty a na nich 2 sukne tak tá pod tou prvou mi vadí lebo na nej nieje nič mohli tam dať aspoň nejaký jednoduchý vzor alebo aspoň niečo čo by to osviežilo. Lebo všade sú vzory a na tej sukni len farba a na konci vzor..

4 Madeline Madeline | Web | 29. srpna 2015 v 16:32 | Reagovat

Mně se WTW vůbec nelíbí. Chápu, že má být bláznivá, ale toto přehnali. Hlavně u Raven. Korunka k ní nesedí. Jediné panenky, které se mi tu líbí jsou Apple a Maddie.

5 Bunny Bunny | 30. srpna 2015 v 20:38 | Reagovat

WTW je moja obľúbená kolekcie! Najmenej sa mi páči Apple,Briar a Raven! Na Apple mi vadí dá sa povediac všetko :D Na Raven mi vadia šatky a tak trochu topánky, ale najviac tá príšrná :-| fakt PRÍŠERNÁ KORUNA! Na Briar mi najviac vadí make-up, ma menšie oči než ostatné EAH :-| Obyvateľky Wonderlandu sú dokonalé! Im nemám čo vytknúť!!! Možno len to že Kitty mala na PROMO fotkách priesvitné doplnky a krajšiu, farebnejšiu kožušinku, ale čo, každá bábika je na PROMO fotkách DOKONALÁ :D

6 Kristinka Kristinka | Web | 30. srpna 2015 v 21:28 | Reagovat

Apple 9/10 je velmi pekna ale to obocie ma divne
Lizzie 10/10 je z celej kolekcie naj nemam slov
Madeline 6/10 paci sa mi najmenej z celej kolekcie najhorsie su fialove usta
Kitty 8/10 je pekna len keby tam nebola ta ruzova ako ste povedali
Raven 6,5/10 to oblecenie je velmi pekne ale nehodi sa k raven
Briar 9/10 je velmi pekna len tie modre topanky su zle
Celkovo 8,5/10

7 Hanninka Hanninka | 1. září 2015 v 8:00 | Reagovat

Mne sa najviac páči Lizzie keďže u vlastním a v skutočnosti vzyerá naozaj lepšie.A najmenej asi Raven , Apple.Briar a dá.Aj adeline je pekná a aj Kitty :-D

8 Crystal Crystal | Web | 1. září 2015 v 8:43 | Reagovat

Mne sa kolekcia predtým takmer vôbec nepáčila, ale teraz sa mi páči :D Naj je Kitty a Lizzie a vlastne, na Kitty mi ani tá ružová neprekáža. Potom asi Raven, ale tá korunka - nič moc. Apple ujde, ale ten límec sa mi moc nepáči :D A Briar je tiež pekná, možno ešte lepšia, ako Apple. Nemôžem si pomôcť, ale pripomína mi Floru z Winx.A tie topánky sa k nej vcelku hodia, si myslím. Najmenej sa mi páči asi Maddie, na nej mi vadí klobúk, šaty, leginy, vlastne takmer všetko :D

9 Maddie Maddie | E-mail | Web | 1. září 2015 v 12:06 | Reagovat

mě se líbí všechny , ale u raven mě štve ta korunka , ale ta se dá sundat :D

10 Creative Sparkle Creative Sparkle | Web | 1. září 2015 v 16:16 | Reagovat

Mne sa WTW nepáči.Všetko je zbytočne prezdobené,a na mňa je to dosť.Naj je Kitty,a ružová jej sekne.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama