Hodnocení

Hodnocení | Dragon Games

19. srpna 2016 v 9:09 | Clawdia a Honey
Hi, dneska tu máme napsaný článek s hodnocením a to ever after high holek z edice dragon games. Nám se edice moc líbí a rádi jí zhodnotíme, jinak, kdo viděl už film dragon games?:) My ještě ne, takže kdyžtak nespoilerujte :D My zachvilku jedeme do Prahy a pak se možná podíváme, jen nám vadí, že je film v angličtině >_< Tak se nebudeme rozkecávat a jdeme na hodnocení. POZOR, HODNOCENÍ JE BEZ PIXIES.

Jaká Howleen se nám líbí nejvíce?

26. června 2016 v 11:56 | Clawdia a Honey
Ahoj, po dlouhé době se hlásíme. Jak vidíte, naše aktivita dost klesla a to proto, že jsme neměli čas a tenhle týden jsme skoro každý den byli u vody se koupat a když byl čas tak nebyl žádný nápad na článek. Momentálně máme rozdělaný letní design na náš blog a doufáme, že by tu už mohl být zítra :) Dneska tady zatím máte článek s tématem "Jaká monsterka se nál líbí nejvíce?", takové články už jste zde mohli vidět, úplně první se Spectrou a druhý s Honey. Dnes ze je článek s Howleen Wolf, mladší sestrou Clawdeen Wolf. Doufáme, že vás článek bavil a budeme rádi za každý komentář :)

Která Honey se nám líbí nejvíc ?

7. června 2016 v 14:02 | Clawdia a Honey
Ahoj, dneska tu máme již další hodnocení - Která Honey se nám líbí nejvíc ? Takové hodnocení už tu jednou bylo jestli si vzpomínáte, hodnotili jsme Spectru :) Tentokrát tu máme Honey, ale to už asi víte :D Dneska jdeme s kamarádkami pryč, tak kdyžtak čekejte zítra deníček. Tak jdeme na hodnocení!

Která Spectra se nám líbí nejvíce ?

13. května 2016 v 13:48 | Clawdia a Honey
(Prosím, hlasujte pro nás v 3.kole soutěže zde, tohle je poslední kolo, do kterého jsme se dostali hlavně díky vám 💕)

Ahoj, dneska jsme tu jen na skok, protože jedeme pryč :) Máme tu takový článek, který tu ještě nebyl ! Jedná se o to, že my vám sem dáme obrázky Spectry, které všechny doposud byly vydány a my je budeme hodnodit, která se nám líbí nejvíce. Dále se omlouváme Bunny, která čeká na ikonku, ale momentálně máme problém s photoshopem, takže pokuď ti to nevadí, musíš ještě chvilku počkat, ale snažíme se to vyřešit a to samé s naším designem.Tak jdeme na hodnocení ! :)

1. Basic - 2011
Spectra se v této edici moc povedla, je to jedna z nějhezčích a proto se také stala naším krásným číslem (20) v naší sbírce :) Má moc hezký make-up a fretku - Rhuen. Doplňky a všech možné se povedlo. Úplně první co nás uchvátilo byli její průhledné ruce a taky bílá pleť s krásnými fialovými tóny vlasů. Oblečení je takové "vzdušné" což se k ní moc hodí. Boty jsou také úžasné.

Hodnocení - Gloom & Bloom

23. dubna 2016 v 12:26 | Clawdia a Honey
Čauky ! Přejeme krásnou sobotu :) Máme tu pro vás hodnocení panenek - Monster High z edice Gloom & Bloom. V této edici se nachází Venus, Amanita, Catrine, Cleo, Jane a Jinafire. Jako první panenkou začneme Catrine :) Snad se vám hodnocení bude líbit.


Catrine - Catrine je moc hezká panenka, líbí se nám dokonce i více než z edice basic, protože tahle nám přijde propracovanější. Má krásné šatičky a botičky :) Doplňky také nejsou špatné (čelenka, náramky a tak). Make-pu se povedl a fialové obočí jí sluší.

EAH - Epic Winter - Netflix

10. března 2016 v 13:33 | Clawdia a Honey
Ahojky bubliny, jak se máte? Dnes pro vás máme trochu starší novinky na které uděláme menší hodnocení :D Jak už jistě víte, bude nový film s Ever after high, který se jmenuje NETFLIX , ve kterém si zahrajou i nové charaktery a to Nina Thumbell, Meeshell Mermaid,Jillian Beanstalk a Crystal Winter! Podle přijmění vás už možná napadá koho to jsou dcery! Všechny jsou nádherné a v celém článku vám je i představíme podrobněji + náš menší názor na ně! :)

Hodnocení - Ever After High

10. ledna 2016 v 16:01 | Clawdia a Honey
Ahoj, po dlouhé době jsme tu a přinášíme vám hodnocení Ever After High. V tomhle článku/hodnocení budeme hodnotit čtyři everky :) neřekneme vám aký, to zjistíte až se podíváte do celého článku ! předem se omlouváme za tak malé fotky.

Hodnocení - Scarnival a Ghoul Fair ❁

20. října 2015 v 16:57 | Clawdia a Honey
Ahoj, už delší dobu (2 měsíce) tu nebylo hodnocení :) Dneska budeme hodnotit moc hezkou edice jménem Scarnival a Ghoul Fair ❁ ve které najdeme Howleen, Draculauru, Clawda, Scarah, Heatha a Elissabat, vlastně šest panenek. Monsterky mají být ve významu karnevalu :) Snad se vám monsterky líbí jako nám !
Howleen - Howleen je moc krásná a roztomiloučná ♥ Co se nám na How nelíbí
jsou modré botičky na kterých jsou balónky :) Make-pu, obleček i účes má moc
hezký. I doplněk, tedy balónek ve tvaru lebky je cute ! Ale mohli jí dát nějaký
náramek nebo náušnici.

body : 9/10

Hodnocení - Way Too Wonderland

29. srpna 2015 v 9:32 | Clawdia a Honey
Čauky mňaky ! Dneska tu máme hodnocení Ever After High edice Way Too Wonderland ve které se nachází Briar, Maddie, Raven, Kitty, Apple a Lizzie :) Snad sdílíte stejný názor na tyho bájděsné studentky na Ever After !

Apple - Apple je moc hezká, má moc krásné šatičky i účes :) Modrý límec nemusel být plastový ale "gumový".
Šaty jsou krásně vzorové které se k této edici hodí protože je z říši divů :) I modrý melír ve vlasech se k
Apple hodí. Až na botičky, které se nám moc nelíbí. Make-pu je také hrůžasný ! Čelenka s mašličkou vzadu
je děsu krásná a rukavičky také :)
8/10

Hodnocení - Ghoulebrities in Londoom

27. července 2015 v 12:37 | Clawdia a Honey
Ahoj, a máme tu hodnocení Monster High panenek z staro-nové edice Ghoulebrities
in Londoom. V téhle edici můžeme najít Viperine, Catty a Elisabat, které
budeme hodnotit :) Snad se vám hodnocení bude líbit a máte stejný názor.
-
Elisabat - Elisabat je moc krásná panenka, jak v edici Frights Camera
Action tak i v téhle. Dřív se nám v táhle edici nelíbila. Ale teď ano.
Je to tím že má slaďoučký obličejík :3 Co se nám na ní nelíbí je asi
nic. Má moc krásný mape-pu i oblečení + doplňky.

Body : 8 z 10
 
 

Reklama